startpagina

gallery/logo1

domeinnaam kopen

Domeinnaam kopen . Bij JVL kunt u ook heel voordelig uw domeinnaam kopen zonder webhosting. U kan uw domeinnaam registreren voor u persoonlijk, voor uw bedrijf of voor uw vereniging. Wij hanteren vaste prijzen, laat u niet vangen aan firma’s die u een éénmalige korting geven. Registreer nu uw domeinnaam en vermijd dat deze vastgelegd wordt door iemand anders!

Domeinnaam registreren | DNS Belgium

U hoeft geen inwoner van België te zijn of als bedrijf niet in België gevestigd te zijn. Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kan u dus niet kopen of als uw eigendom beschouwen. Een domeinnaam kunt u enkel aanvragen via één van onze registrars. Dat zijn firma's die met DNS Belgium een contract ondertekend hebben, waardoor ze gemachtigd zijn om domeinnamen te registreren. U vindt een lijst van deze registrars op deze website.
Domeinnaam kopen aan de beste prijs + gratis diensten - Combell

Gratis extra's bij elke domeinnaam Gratis 1GB mailbox en e-mailadres Gratis Onbeperkt aantal subdomeinen Gratis Volledige controle over de DNS-instellingen Gratis Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding Gratis Stuur bezoekers door met domein forwarding Gratis 24/7 Nederlandstalige support Gratis Gebruiksvriendelijk controlepaneel Gratis 90 dagen niet-tevreden, geld terug garantie
Domeinnaam kopen? Slechts 7 € per jaar!

Domeinnamen en Premium webhosting aan de laagste prijs ! J Crea Websolutions staat al vele jaren voor snel, voordelig en betrouwbaar. Een domeinnaam registreren of een webhostingpakket bestellen, steeds krijgt u de laagste prijs en de beste service. Domeinnamen en professionele webhosting aan de laagste prijzen!
Goedkoop je domeinnaam registreren & kopen in België - Easyhost

Een goede domeinnaam registreren is essentieel voor het succes van je website. Zo vinden bezoekers je makkelijk terug en maak je snel professionele e-mailadressen aan zoals info@jouwbedrijfsnaam.be. Registreer je domeinnaam via Easyhost en profiteer van onze gratis extra's! Gratis e-mailadressen met je domeinnaam Gratis forwarding naar een andere url (bv. een Facebookpagina
Hoe een domeinnaam registreren? - Ondernemingen & Zelfstandigen ...

Om een domeinnaam te registreren, moet u, over het algemeen, zich wenden tot een geregistreerde agent: De nationale domeinnamen (‘.be’, ‘.fr’, ‘.nl’,...) worden door nationale organisaties beheerd, die op hun beurt erkend zijn door Icann. In België is het beheer van de ‘.be’ domeinnamen in handen van de vzw DNS.be. Lijst van de door DNS.be erkende agenten . De generieke domeinnamen (‘.com’, ‘.org’, ‘.net’, ....) worden beheerd door de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (Icann).
Domeinnaam kopen – de goedkoopste registratie

Als je je eigen website wilt hebben op het internet dan is het zeer verstandig om een eigen domeinnaam te kopen. Met een eigen domeinnaam wordt je veel sneller in de zoekmachines gevonden en het staat ook gewoon mooier. Maar waar moet je nu deze domeinnaam gaan kopen?Er zijn vele plaatsen waar je domeinnamen kan kopen zowel internationaal als in België zelf. Eigenlijk  zit er bijna geen verschil tussen de verschillende prijzen. er zijn slechts 2 dingen die anders kunnen zijn en dat is de prijs en de support van het bedrijf waar je je domeinnaam koopt.
Domeinnaam registreren vanaf €0,89 | Controleer nu - Vimexx

Domeinnaam registratie al vanaf € 0,89 / per jaar. Verhuizen zelfs vanaf € 0,00 Heb je vragen over domeinnamen? Start dan een livechat met één van onze medewerkers. Wij adviseren je graag persoonlijk! Onze beschikbare domeinnaam extensies Voor elk doel hebben wij een geschikte domeinnaam extensie voor jou beschikbaar al vanaf 0,89 euro!
Domeinnaam Registreren - Prijzen vergelijken - Webhosting Vergelijken

Via de onderstaande lijst kan je de prijzen van domeinnamen bij Belgische en Nederlandse bedrijven vergelijken. Dit zijn hosting providers waar je tegen een goedkope prijs online domeinnamen kunt registreren. Als je liever met een bedrijf uit België wilt werken dan raden we je aan om je domeinnamen vast te leggen bij Hostingcompany, een betrouwbaar Belgisch bedrijf. Goedkoop Domeinnaam registreren Top 5
Domeinnaam kopen, registreren en verhuizen - Versio

Waarom uw domeinnaam kopen bij Versio? Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf die geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen. Laagste prijs U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België. Bij meer dan 100 domeinnamen krijgt u automatisch korting.
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen - Telenet

Registreer uw domeinnaam Vul hieronder de domainnaam in die u zou willen registreren of verhuizen. www Toon alle extensies en prijzen Controleer Keuze uit meer dan 500 extensies Kies uit internationale, nationale en generieke extensies (ook .gent, .vlaanderen en .brussels) Controleer de beschikbaarheid online Registreer uw domein gemakkelijk in enkele stappen